Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

"Χτυπούσαν" κοσμήματα και έκαναν... χρυσές δουλειές στη Νάουσα! (pics)

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 32 και 34 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κατά την αστυνομική προανάκριση, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στη Νάουσα, αλλά και στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν συνολικά διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ.

Οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή των αντικειμένων αυτών, ενώ όπως διαπιστώθηκε αυτοί προέβαιναν στην αγορά και διάθεση κοσμημάτων και χρυσαφικών εκτός του καταστήματος (ενεχυροδανειστήριο) ιδιοκτησίας της 32χρονης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης ο 34χρονος διέθετε τα τιμαλφή σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη. Σε έρευνα του ενεχυροδανειστηρίου βρέθηκε μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων, τα όποια είχε διαθέσει ο 34χρονος.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, κατασχέθηκαν.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ:
 
 
 
πηγη:seleo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *