Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Θεοδώρα Τζάκρη: ''Πιστή στην αριστερή προοπτική της χώρας''

Η προσχώρησή μου στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές έγινε καθαρά για πρακτικούς λόγους, όπως είναι π.χ. η δυνατότητα κατάθεσης επίκαιρων ερωτήσεων που δεν είχα εδώ και καιρό από τον Νοέμβρη που υπερψήφισα την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης. 

Είναι προφανές ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών δεν έχει κανένα πολιτικό ή ιδεολογικό στίγμα. Επί της ουσίας παραμένουμε ανεξάρτητοι βουλευτές ο καθένας μας με την δική του προσωπική πορεία. 

Προσωπικά όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει και υποστηρίξει στηρίζω μια νέα αριστερή προοπτική για τον τόπο που θα ανατρέψει όλες αυτές τις πολιτικές που βάθυναν την κρίση τα τελευταία χρόνια. Και είμαι σίγουρη ότι οι εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο στις 26 Μαΐου θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την αριστερή πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.


Θεοδώρα Τζάκρη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *