Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Tο βίντεο σοκ: Ο ξυλοδαρμός των Χρυσαυγιτών από τον γιο Μπαλτάκου στη Βουλή (vid)

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στα γραφεία της ΧΑ και στους διαδρόμους της Βουλής, κατά την εισβολή του εξαγριωμένου γιου Μπαλτάκου στα γραφεία των Χρυσαυγιτών καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.





Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύεουν τα Parapolitika.gr και το οποίο προφανώς τράβηξε με κινητό κάποιος από όσοι έγιναν μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού, καταγράφονται όλες οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός των γραφείων της ΧΑ στη Βουλή κατά και μετά την εισβολή σε αυτό του γιου του Τάκη Μπαλτάκου. «Το κ@@@παιδο, οι κ@@μπατσοι» ακούγεται μεταξύ άλλων κάποιος να ουρλιάζει, καθώς και άλλες ύβρεις, ενώ επικρατεί το απόλυτο πανδαιμόνιο. «Ο γιος του Μπαλτάκου έδωσε δυο μπουνιές... », ακούγεται να λέει κάποιος άλλος εξηγώντας προφανώς τα... ανεξήγητα σε βουλευτές άλλων κομμάτων και υπαλλήλους της Βουλής που έσπευσαν να δουν τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος εκτός εαυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε», ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε μπουνιά στον Μιχάλη Αρβανίτη και μια σφαλιάρα στον Νίκο Κούζηλο.

Ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει χυδαία στους διαδρόμους της Βουλής. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@», ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει μεταξύ άλλων. 
 πηγη:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *