Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Live Rock Party του Σκυδραϊκού

Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου αλλά και την παγκόσμια ημέρα της μουσικής. Γονείς, φίλοι καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου διασκέδασαν για πάνω από δύο ώρες κυρίως με ελληνικές αλλά και ξένες ροκ επιτυχίες. Στη μουσική βραδιά πήραν μέρος τα συγκροτήματα από τη περιοχή της Σκύδρας: UPSIDE DOWN, ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ & ΑΠΑΞ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκυδραϊκού ευχαριστεί όλους τους μουσικούς για την προσφορά τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και το Δήμο Σκύδρας για την υλικοτεχνική υποδομή που παρείχε, τους χορηγούς καθώς επίσης και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *