Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο ΦΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Πολυκάρπης

Ο Σύλλογος μας για μια ακόμα φορά πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση , διαφορετική , πολυσύνθετη μια πραγματική γιορτή του παιδιού .
Είχε παιχνίδι , κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά , έκθεση βιβλίου , θέατρο και παραδοσιακό χορό .
Για να βγει αυτή η πετυχημένη εκδήλωση κάποιοι άνθρωποι κουράστηκαν ,το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω δημόσια ονομαστικά ,
Ο Χρήστος Καλαιτζής , ο Χρήστος Μουράτης , ο Νούλης Σαπτσόγλου ,ο Γιώργος ο φίλος τους .Τα κορίτσια στο σέρβις η Δέσποινα, η Στάσα , η Γίωτα ,Δήμητρα,η Φαίδρα, η Δήμητρα , η Πετρούλα, η Ευγενία , η Βάσω και η Ζαχαρούλα. Τον Λάκη που μας έφτιαξε τον φωτισμό , τον Ιορδάνη Χορόζογλου που έκανε καταστροφέα όλη την αυλή του σχολείου . Τον Δημήτρη Λαζαρίδη τον ακούραστο εργάτη του συλλόγου , τον φίλο Κυριάκο Λιουλάκη και την γυναίκα του Στέλλα για τις όμορφες κατασκευές , τον Κώστα Καγλάτη για την θεατρική παράσταση , τον Γιώργο Ράπτη για τον συντονισμό των παιχνιδίων, τα κορίτσια στα λαχεία η Ειρήνη , η Αναστασία και η Μαρία . Τα μέλη του Δ.Σ η Τασούλα Ζαχαριάδου που ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης , την Κατερίνα Πούλου στο ταμείο , τον Γιάννη Λαζαρίδη για τον επιτυχημένο συντονισμό , την Τασούλα Καλαιτζή τον Κυριάκο Στόικο τον χοροδιδάσκαλο μας και όλους εσάς που μας στηρίζεται και μας δίνεται κουράγιο για να μπορούμε να συνεχίσουμε .
Με τέτοια ομάδα μπορούμε να κάνουμε θαύματα .
Επόμενο ραντεβού για την γιορτή ροδάκινου στις 16 , 17 Αυγούστου

Ορέστης Κωνσταντινίδης
πρόεδρος του Δ.Σ .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *