Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας και οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Θεσσαλονίκης να προσέλθουν σε τακτική συνεδρίαση στις 28.6.2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.30 μμ. στην λουτρόπολη Λουτρά Λουτρακίου Α.Ε.  του Δήμου Αλμωπίας.

                                      
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποιείται σε αίθουσα που θα μας προσφέρει το Δ.Σ. των  Λουτρών Λουτρακίου Α.Ε. και με την παρουσία του Δ.Σ. της επιχείρησης και δημοτικών παραγόντων του Δήμου Αλμωπίας Δημάρχου Δημήτρης Πασόη – νέου Δημάρχου, εφόσον το επιθυμεί.   
1ΟΝ Ενημέρωση από πλευράς του Προεδρείου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων για τις δραστηριότητες την περίοδο 2013 - 2014 για θέματα που αφορούν όλες τις Ελληνικές λουτροπόλεις, προγράμματα θεραπευτικού τουρισμού ΟΓΑ κ.λπ.

2ΟΝ Ενημέρωση από πλευράς επιχείρησης, δήμου Αλμωπίας σχετικά με την δραστηριότητα τους  εδώ και χρόνια, και τις ανάγκες από πλευράς θεραπευτικού τουρισμού της λουτρόπολης του δήμου Αλμωπίας  και αν υπάρχουν προτάσεις νέων επενδύσεων.

3ον Θέμα αναγνώρισης των ελληνικών λουτροπόλεων και ποια η γνώμη της επιχείρησης ή του δήμου σχετικά με τις παρεμβάσεις του συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας  και της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Τουρισμού. 

4ον προτάσεις μελών των δυο φορέων


 
        Ο Πρόεδρος                          Πέτρος Σαμάνδης  μέλος του Δ.Σ.
                                                         και υπεύθυνος της εκδήλωσης
Αναστασιάδης  Ανέστης                             23840-23747

Υ.Γ. Διαδικασία άφιξης των μελών στην λουτρόπολη

Άφιξη των μελών του Δ.Σ. στην λουτρόπολη το Σάββατο 28.6.2014 και ώρα 10-11 πμ. Παραμονή των μελών στο ξενοδοχείο των λουτρών όπου μας φιλοξενεί η διοίκηση της λουτρόπολης. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και όσοι επιθυμούν μπορούν να συνοδεύονται μετά της συζύγου. 
Η προσφορά είναι μονό για 6 δωμάτια και αφορούν τα μέλη του Δ.Σ.

Όσοι άλλοι επιθυμούν, και σαν ομάδες δουλειάς, και μέλη του συλλόγου να επισκεφτούν την λουτρόπολη θα πρέπει να μας ενημερώσουν προκειμένου να τους κλείσουμε δωμάτια με το ανάλογο ποσό ή να διαλέξουν προσωπικά οι ίδιοι το ξενοδοχείο της λουτρόπολης .
         Τηλέφωνο λουτρόπολης  23840-91300, υπεύθυνος  Απόστολος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *