Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ποδηλατοδρομία στην Αλμωπία την Κυριακή 22 Ιουνίου

Οι Almopistas σε συνεργασία με τους Φίλους του Ποδηλάτου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας σας καλούν σε μια ποδηλατοδρομία μέσα από τα όμορφα τοπία του τόπου μας. 

Την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 17:30 θα μαζευτούμε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και στις 18:00 θα αναχωρήσουμε για τη διαδρομή Δωροθέα (μέσω Αγ. Παρασκευής) – Σωσάνδρα – Λυκόστομο – Πιπεριά. 

Στα γήπεδα τένις στην Πιπεριά θα κάνουμε ένα barbeque με δωρεάν σουβλάκια για όσους συμμετέχουν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. 

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Επίσης, θα υπάρχει όχημα ασφαλείας το οποίο θα συνοδεύει το γκρουπ και θα ακολουθεί πίσω από αυτό. 

Βάλτε τα αθλητικά σας, πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.

Δείτε στην εικόνα τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες:


1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *