Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ» στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στις 9.15΄ το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. θα δοθεί η θεατρική παράσταση «ΚΑΨΕ
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ». 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λάμπρος Φισφής Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος.


Οι κωμικοί της γνωστής και επιτυχημένης από πλευράς ακροαματικότητας σειράς του Mega, θα έρθουν στα Γιαννιτσά για μια παράσταση γεμάτη γέλιο, αυτοσχεδιασμό, επίκαιρα αστεία, παιχνίδια και αμεσότητα με το κοινό, το οποίο συμμετέχει με τον τρόπο του στο όλο δρώμενο.


Προπώληση: 10 €

Ταμείο Θεάτρου: 12 €

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *