Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πρόεδρος ο Κώστας Γάτσος στη νέα διοίκηση του Αλμωπού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρώτη συνάντηση των μελών της νέας Διοίκησης του Αλμωπού Αριδαίας.


Ο νέος Πρόεδρος Κώστας Γάτσος αναφέρθηκε και παρουσίασε το πλάνο και τον νέο τρόπο εργασίας στην ομάδα. Με τις προτάσεις του συμφώνησαν και οι υπόλοιποι. Παράλληλα έγινε και η πλήρωση τεσσάρων αξιωμάτων στη διοίκηση


Προέδρος Κώστας Γάτσος


Αντιπρόεδρος Πέτρος Ζέρζης


Γ.Γραμματέας Παναγιώτης Μπαλκαντζής


Ταμίας Δημήτρης Γιάντσης



Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν στην επόμενη συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα. Ενδιαφέρον να συμμετάεχουν έχουν εκδηλώσει ,ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Κοντάκος, , Σόλων Ελπασίδης, Φώτης Παντελίδης, Νένα Στεφανίδου, Λαμπρίδης, Κώτσιου, Στεφανος Μπεκίρης, Κώστας Ιωαννίδης, Δημήτρης Μυλοθρίδης,(Μπος),και Γιάννης Μπέλιος.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *