Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η θεωρία του Δαρβίνου (Σαν σήμερα 1/7)

1/7/1858 ο Δαρβίνος αποκαλύπτει τη θεωρία του περί της εξέλιξης των ειδών




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 1/7

 
1999Ο Τζαμαϊκανός Reggae τραγουδιστής και τραγουδοποιός Dennis Brown (Dennis Emmanuel Brown 1957-1999) απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Kingston της Jamaica από πνευμονία. Ο Bob Marley τον είχε χαρακτηρίσει σαν έναν από τους αγαπημένους του τραγουδιστές. Υπήρξε επιρροή για πολλούς Reggae καλλιτέχνες, όπως οι Barrington Levy, Junior Reid, Frankie Paul, Luciano και Bushman.

1969Οι The Doors κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "The Soft Parade". Ηχογραφήθηκε από τον Ιούλιο του 1968 έως και τον Απρίλιο του 1969 στα Elektra Sound Recorders Studios του Λος Άντζελες. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Touch Me", "Tell All the People" κ.α.

1978Οι Foreigner κυκλοφορούν το single με τίτλο "Hot Blooded". Θα ανέβει μέχρι την τρίτη θέση του Billboard Hot 100 και οι πωλήσεις του θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Ήταν μέρος του δεύτερου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος "Double Vision".


Αθλητισμός 1/7

 
1/7/2004 Η Ελλάδα προκρίνεται στον τελικό του Euro αποκλείοντας και την Τσεχία με 1-0 στην παράταση με το αργυρό γκολ του Δέλλα, από εξαιρετικό κόρνερ του Τσιάρτα στο 105’. Το απίστευτο έχει αφήσει άφωνο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και το CNN δείχνει εικόνες από μία Αθήνα, που πανηγυρίζει ασταμάτητα

1/7/2001 Η 22χρονη Κουβανή Osleidys Menendez γίνεται η πρώτη γυναίκα ακοντίστρια που σπάει το φράγμα των 70μ. με βολή 71,54μ. στα πλαίσια του διεθνούς μίτινγκ ‘’Βαρδινογιάννεια’’ στο Ρέθυμνο

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *