Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Διαδοχικές συναντήσεις του ΥπΑΑΤ Γιώργου Καρασμάνη με κτηνοτροφικές οργανώσεις

Η εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στον κτηνοτροφικό τομέα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι Έλληνες κτηνοτρόφοι είναι τα αντικείμενα των διαδοχικών συναντήσεων που θα έχει αύριο Τρίτη 1η Ιουλίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης με τις διοικήσεις του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύ και οργανωμένου διαλόγου που έχει ξεκινήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις οργανώσεις και τους φορείς του αγροτικού κόσμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *