Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δελτίο τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Νομού Πέλλας

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Πέλλας χαιρετίζει τους εκατοντάδες Εδεσσαίους και Εδεσσαίες που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση την Δευτέρα 30 Ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο της άθλιας συγκυβέρνησης για την «Μικρή ΔΕΗ». Ο κόσμος με την παρουσία και την αγωνιστικότητά του έδειξε ότι τα σχέδια για ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ιδιωτικοποίησης της ενέργειας και έλεγχο των νερών της πόλης μας από κερδοσκοπικά συμφέροντα δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Κοινή αίσθηση όλων ήταν ότι ο αγώνας ενάντια στο ξεπούλημα της ζωής μας δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται, με ενότητα στη δράση και δυναμική αντίσταση, μέχρι την οριστική ανατροπή της επίθεσης. Σε αυτή την βάση αποκτά κυρίαρχη σημασία η απεργιακή περιφρούρηση της απεργίας των εργαζομένων στους υδροηλεκτρικούς σταθμούς με συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας.






ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *