Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Εθελοντισμός στο Γραμματικό

Τη φροντίδα του πάρκου της εισόδου του Κάτω Γραμματικού έχει αναλάβει μία κάτοικος του χωριού, που με την αγάπη και την φροντίδα της έχει βάλει τη σφραγίδα της σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του χωριού.

Η κα Πελαγία Γεωργιάδου αποτελεί τον ορισμό της εθελόντριας, καθώς φροντίζει καθημερινά το πάρκο και το αποτέλεσμα της εθελοντικής της εργασίας είναι εντυπωσιακό.

Στο Κάτω Γραμματικό βρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου που συνεχάρη την κ. Πελαγία Γεωργιάδου για την κοινωνική της προσφορά και την εθελοντική της εργασία στο πάρκο.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *