Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των κατοίκων της Έδεσσας»

Την ανησυχία των κατοίκων της Έδεσσας και των τοπικών αρχών της περιοχής αφουγκράζεται ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος αναφορικά με το θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου
με τίτλο «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας», βάσει του οποίου αλλάζει το καθεστώς διαχείρισης των υδροηλεκτρικών εργοστασίων του Άγρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ζήτημα της πώλησης της Μικρής ΔΕΗ έχει δημιουργήσει πράγματι ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής της Έδεσσας, καθώς αφορά ένα σημαντικό κομμάτι της περιοχής, το οποίο δεν είναι άλλο από τη διαχείριση των υδάτων. Είναι χρήσιμο ωστόσο να επισημάνουμε ότι παρά την αλλαγή του καθεστώτος διασφαλίζονται τα συμφέροντα των κατοίκων της πόλης καθώς δεν αλλάζει τίποτα στη λειτουργία, όσον αφορά στα νερά ως τουριστικό προϊόν αλλά και ως αγαθό για την εξυπηρέτηση των αναγκών σε άρδευση και οικιακή κατανάλωση. Αυτό που είναι σημαντικό και για το οποίο οφείλουμε να μεριμνήσουμε, είναι το γεγονός ότι στη νέα διαχειριστική αρχή είναι απαραίτητο να συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Δήμου Έδεσσας, σημείο το οποίο έχω επισημάνει στον Υφυπουργό Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου σε συνάντηση που είχαμε την περασμένη εβδομάδα. 

Η Πέλλα είναι ένας τόπος με εξαιρετική ομορφιά και σημαντικό φυσικό πλούτο και κομμάτι αυτού αποτελούν οι, μοναδικοί στον κόσμο, καταρράκτες της, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *