Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Σφοδρή αντιπαράθεση Διαμαντόπουλου - Τζαμτζή για τους τρομοκράτες (vid)

Εν μέσω άγριας κόντρας Διαμαντόπουλου - Τζαμτζή φτάνει στη Βουλή, όπου και τίθεται σε ονομαστική ψηφοφορία, το νομοσχέδιο για το σωφρονιστικό σύστημα και τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για
τα καταστήματα κράτησης τύπου Γ' (φυλακές υψίστης ασφάλειας) σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών της συμπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαία αυτήν ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δάνη Τζαμτζή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.


Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τζαμτζής ανέγνωσε από τα πρακτικά αναφορά του κ. Διαμαντόπουλου, σύμφωνα με την οποία "μάρτυρες, πήγαν βουλευτίνα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία, με προβλήματα υγείας πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από τον νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη".

"Δεν βάζετε μυαλό. Είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε τρομοκράτες" είπε ο κ. Τζαμτζής στον κ. Διαμαντόπουλο, θέτοντάς του το ερώτημα: "Είναι ο Ξηρός τρομοκράτης ή επέλεξε την ένοπλη πάλη; Για πείτε μας. Αυτή είναι η λογική σας;

Στη συνέχεια προσπαθήσατε να το διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να διασκεδάσετε το αίμα των ανθρώπων που χύθηκε, το αίμα που έχυσαν οι τρομοκράτες. Δεν έχετε δικαίωμα να πηγαίνετε ως υπερασπιστές.

Σε κανέναν άλλον δεν είδαμε να πηγαίνετε ως υπερασπιστές. Μόνο σε συγκεκριμένους, όπως τον Ξηρό, που αιματοκύλησαν τη χώρα. Αυτή είναι η θέση σας και αυτό πρέπει να το ξέρει ο ελληνικός λαός. Δεν βάζετε μυαλό, είστε της λογικής των γουναράδικων, της λογικής να στηρίζετε τους τρομοκράτες", κατέληξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής.

Σε πρόβλημα του κ. Τζαμτζή με τα ελληνικά του, απέδωσε ο κ. Διαμαντόπουλος τα όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για "επίθεση λασπολογίας" και διαστρέβλωση των λεγομένων του.

"Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα ελληνικά από ό,τι αντιλαμβάνομαι. Ειδικά με τον κύριο Τζαμτζή έχει παρατηρηθεί αυτό. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά, υπάρχει θέμα μονταζιέρας.

Αν έχουμε μία ελεύθερη έννοια του τι εστί τρομοκράτης και εσείς για έναν μεγάλο πληθυσμό των Ελλήνων είστε ο απόλυτος τρομοκράτης, με τα μέτρα που παίρνετε για τη λιτότητα και με τις ζωές που καταστρέφετε.

Γδέρνετε κυριολεκτικά και μεταφορικά κόσμο με τα χαράτσια σας. Δυστυχώς η ακροδεξιά αντίληψή σας, η ρητορεία και η ανομία στην οποία είχε επέλθει όλο αυτό που είχατε υποκινήσει με την ατζέντα την ακροδεξιά, έστειλε και τον Φύσσα στο νεκροταφείο.

Δεν θα γίνετε τιμητής κανενός. Εγώ στην ομιλία μου είπα ότι υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων, συγκεκριμένα δικαιώματα, από τα εργατικά, τα ανθρώπινα, μέχρι των κρατουμένων. Αυτή την λασπολογία σας την επιστρέφω. Ο κόσμος άκουσε, μας είδε. Μην το συνεχίζετε, διότι έχετε τη συνήθεια να μηρυκάζετε τοξικά", κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, είχε προκαλέσει κόντρα στη Βουλή και η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, να καλέσει τους γονείς προφυλακισμένων για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", να παρακολουθήσουν τη συζήτηση.

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση των δύο Βουλευτών




news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *