Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Έδεσσα: Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Παντελεήμονας Κολόμβος, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας κ. Σεραφείμ Παπαδόπουλος και ο Διοικητής Τροχαίας Έδεσσας κ. Βασίλης Πλούγαρλης.

Η συνάντηση κρίθηκε αναγκαία και συζητήθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας οι αρμοδιότητες ελέγχου των καταστημάτων περνούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Εκτός από τις απαραίτητες συστάσεις για την τήρηση του νόμου, προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστα φαινόμενα προσωρινής σφράγισης καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος μεταξύ των καταστηματαρχών, του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των τοπικών Αστυνομικών Αρχών τόνισαν ότι στόχος είναι η βελτίωση της κατάστασης ειδικά στο κέντρο της πόλης και όχι η τιμωρία των καταστημάτων. Για τους λόγους αυτούς ζητήθηκε από τους καταστηματάρχες να προσαρμοστούν με τις απαιτήσεις και τις βασικές αρχές του νόμου προκειμένου να μπορούν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα, αλλά και να μην υπάρχει πρόβλημα με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *