Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ανακοίνωσε τη λήξη της απεργίας από τα μεσάνυχτα

Τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων, απόψε τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπως μετέδωσε, νωρίτερα, το ΑΠΕ- ΜΠΕ. 

Ωστόσο, όπως σημειώνει, «ο αγώνας συνεχίζεται με άλλες μορφές κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων».

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε κατάσταση επιστράτευσης επειδή αντιστάθηκε στα σχέδια της μνημονιακής κυβέρνησης και απευθύνει, με την ανακοίνωσή της, κάλεσμα στην ΓΣΕΕ και στους φορείς της χώρας: 

«Να αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών και αποφάσεων της κυβέρνησης».

Στο μεταξύ έχουν ήδη επιταχθεί κτίρια και εγκαταστάσεις της ΔΕΗ ενώ τα ατομικά φύλλα αναμένεται να επιδοθούν στους εργαζόμενους μέχρι το βράδυ. 

Από πλευράς επάρκειας, ούτε σήμερα αναμένονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καθώς η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. 

Η αιχμή της ζήτησης προβλέπεται να κυμανθεί το βράδυ στα 6500 μεγαβάτ.


πηγη: newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *