Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Δήμος Έδεσσας: Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό

Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Φίλιππου Γκιούρου, του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας κ. Παντελεήμονα Κολοβού, του Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας κ. Σεραφείμ Παπαδόπουλου, του Διοικητή Τροχαίας Έδεσσας κ. Βασιλείου Πλούγαρλη και στελεχών του Δήμου Έδεσσας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος και έγινε συντονισμός της δράσης του Δήμου και της Αστυνομίας προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δύο φορείς κατέληξαν σε κοινό σχέδιο δράσης με σημειακές παρεμβάσεις και έντονη παρουσία για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων και των πεζών στο κέντρο της πόλης, ενώ ελήφθη απόφαση για άμεσες παρεμβάσεις ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του πεζόδρομου που διαταράσσεται από την παράνομη κίνηση οχημάτων.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Έδεσσας τόνισε «Πάντα είχαμε άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά τώρα έχουμε καταλήξει σε ένα κοινό σχέδιο δράσης, καθώς τόσο ο Δήμος όσο και η Αστυνομία στόχο έχουν τη διευκόλυνση των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινής ζωής στην πόλη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους Διοικητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μου. Με την τεχνογνωσία τους, την αγάπη για τη δουλειά τους και την πόλη, αλλά και τις δυνατότητες παρέμβασης που τους δίνει το νέο θεσμικό πλαίσιο, πιστεύω ότι θα συμβάλουν αποφασιστικά στον κοινό στόχο της βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πολιτών».


Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *