Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ 1-3

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ του Ηρακλή Γαρεφείου για την νέα σεζόν καθώς επικράτησε της Ένωσης Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου σε φιλική αναμέτρηση με σκορ 1-3. 
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν προσεκτικά καθώς ήταν το πρώτο φιλικό τεστ. Η Ένωση άνοιξε το σκορ με πέναλτι. 
 
Πέναλτι κέρδισε και ο Ηρακλής αλλά ο Μάρκου Ματθαίος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια το Γαρεφι πίεσε και προσπάθησε με επιτυχία σε αρκετές στιγμές να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Μάρκου Ματθαίος και Μπίνος Βασίλης οι σκόρερ των τριών τερμάτων που έδωσαν την νίκη για τον Γηραιό που πλέον προετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα του για το κύπελλο απέναντι στο Λουτράκι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *