Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Άδειες κατάληψης πεζοδρομίων στο Δήμο Σκύδρας

Με το παρόν ο Δήμος Σκύδρας υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο καταστηματάρχη – επιτηδευματία που δραστηριοποιείται μέσα στη διοικητική δημοτική περιφέρεια τα εξής: 

Όποιος προτίθεται να καταλάβει χώρο πεζοδρομίου και κοινόχρηστου χώρου οφείλει να λαμβάνει εγκαίρως την αντίστοιχη άδεια ακόμη κι αν ο χώρος είναι ελάχιστος. Η άδεια είναι απαραίτητη και για τους περιπτεριούχους που χρησιμοποιούν ψυγεία.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το ποσό του τέλους κατάληψης πεζοδρομίων, που είναι ανάλογο με την περιοχή, όπως επίσης για τις διαδικασίες και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, παρέχονται από τα στελέχη: Ελένη Ευαγγελίδου τηλ. 2381351882 και Δημήτρη Πορτοκαλίδη τηλ. 2381351887 στο ισόγειο του Δημαρχείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *