Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση προς τους Παραγωγούς Πωλητές Λαϊκών Αγορών, που έχουν την αγροτική τους εγκατάσταση στα διοικητικά όρια του Δήμου Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας, ανακοινώνει στους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, ότι με βάση τις διατάξεις του άρθρου 233 του Ν. 4281/14, με την οποία προστέθηκε παράγραφος στο άρθρο 11
του Ν. 4264/14, οι υφιστάμενες κατά το χρόνο ψήφισης του άρθρου αυτού τριμελείς επιτροπές επαναλειτουργούν μέχρι τις 31-10-2014, ενώ στη συνέχεια θα συγκροτηθούν νέες επιτροπές βάσει της αρ. Α2-704/4-5-2014 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης.

Οι παραπάνω πωλητές, που έχουν την επαγγελματική τους εγκατάσταση (κατά κύριο λόγο κτήματα) στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο μας (Τμήμα Αδειοδοτήσεων), προκειμένου να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση των βεβαιώσεων τριμελών επιτροπών. Επίσης, οι ως άνω πωλητές-παραγωγοί, μπορούν αφού προμηθευτούν την αναφερόμενη βεβαίωση της τριμελούς επιτροπής, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που αφορούν στην χορήγηση ή ανανέωση των παραγωγικών αδειώντους ή την προσθήκη νέων προϊόντων σε αυτές. 

Στην παρούσα ανακοίνωση, επισυνάπτονται έντυπα υποδείγματα ως εξής :

α) Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς την Τριμελή Επιτροπή,

β) Πίνακα των δικαιολογητικών που υποβάλλονται στη τριμελή επιτροπή για τη χορήγηση της βεβαίωσης,

γ) Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για τη χορήγηση ανανέωση άδειας παραγωγού και

δ) Πίνακα δικαιολογητικών για τη χορήγηση-ανανέωση άδειας παραγωγού.

Τα παραπάνω έντυπα υποδείγματα, διατίθενται και στο site του Δήμου Έδεσσας (http://www.dimosedessas.gov.gr/) στην ενότητα «Λαϊκές Αγορές- Υπαίθριο Εμπόριο».

Η παρούσα ανακοίνωση, εκτός της ανάρτησής της στον ιστότοπο του Δήμου Έδεσσας, θα δημοσιευτεί σε μία τοπική εφημερίδα, θα τοιχοκολληθεί στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Έδεσσας και θα αποσταλεί στις τοπικές κοινότητας για περεταίρω ανάρτηση, καθώς και σε επαγγελματίες και σωματεία του χώρου.











Ο ΑΝ/ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤ/ΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΙΛΗΓΕΝΝΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *