Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ για τις ελληνικές εξαγωγές προς τη Ρωσία

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών επιθυμεί να ενημερώσει ότι σύμφωνα με πρόσφατες καθησυχαστικές δηλώσεις του επικεφαλής της Φυτοϋγειονομικής και Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ROSSELKHOZNADZOR» κ. Sergei Dankvert, υπάρχει εποικοδομητική συνεργασία με την αντίστοιχη ελληνική Υπηρεσία και εκτιμάται πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα για τις ελληνικές εξαγωγές φρούτων στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Παρά τη διαφαινόμενη θετική για τις ελληνικές εξαγωγές οπωροκηπευτικών προς τη Ρωσία εξέλιξη, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τη ρωσική πλευρά για την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που τυχόν ανακύψουν όσον αφορά τις μεταφορές, αλλά και για παραμέτρους που άπτονται των απαιτούμενων φυτοϋγειονομικών ελέγχων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *