Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η "πρώτη" της Δόξας Εξαπλατάνου

 

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο μια πολύ καλή πορεία στην φετινή αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησε χθες Δευτέρα 4 Αυγούστου η προετοιμασία της Δόξας Εξαπλατάνου, υπό την καθοδήγηση φυσικά του προπονητή της Αντώνη Σαμπουντζή .


Όλοι ήταν εκεί διοίκηση, προπονητές και φυσικά το σύνολο των ποδοσφαιριστών πιστοί στο ραντεβού της ομάδας.

Τον πρώτο λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Λαμπρίδης ,αφού τους καλωσόρισε ευχήθηκε σε όλους υγεία, με μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ιδιαίτερα προβλήματα.

΄΄ Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίσετε στην αγωνιστική πορεία της ομάδας ΄΄ τόνισε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο προπονητής ομάδας Αντώνης Σαπουντζής. ΄΄ Κανείς σας δεν πρέπει να θεωρείται βασικός στην ομάδα. Για μένα είστε όλοι το ίδιο, η προσπάθεια του καθενός σας χωριστά θα ανταμείβεται ανάλογα, πειθαρχία και πάνω από όλα συνέπεια στην όλη προσπάθεια της ομάδας ΄΄ Καλή αγωνιστική χρονιά!!



πηγη:doxaexapl.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *