Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Γιατί στην Αριδαία ξέρουμε από ανακύκλωση! - Καταγγελία αναγνώστη στο ialmopia.gr

Καταγγελία αναγνώστη στο ialmopia.gr



Μόλις λάβαμε ένα μήνυμα ενός αναγνώστη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ialmopia.gr (5/8), ο οποίος έχει να δηλώσει και να καταγγείλει τα εξής:





"Πριν από λίγα λεπτά, σε κεντρικό σημείο της Αριδαίας μας πέρασε το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης για να κάνει πράξη τη γνωστή σε όλους μας διαδικασία της ανακύκλωσης. Δηλαδή αδειάζουν μέσα σε αυτό όλοι οι μπλε κάδοι. Και μόνο οι μπλε κάδοι! Παρ' όλαυτα αντίκρυσα όχι να αδειάζουν οι μπλε κάδοι, αλλά όλοι μαζί και οι κανονικοί! Εκτός του μπλε κάδου! Αν είναι δυνατόν, το είδαμε και αυτό με τα ματάκια μας στην Αριδαία. Καλό θα ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι να μάθουν πρώτα τα βασικά της δουλειάς τους γιατί είναι κρίμα πραγματικά για το περιβάλλον μας, την ατμόσφαιρα και προπάντων την υγεία μας στην περιοχή μας "



2 comments:

  1. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου ειναι εντελως ασχετα τα παλικαρια. αυτοι βλεπουνε μπλε καδο και το πανε στην αστυνομια νομιζοντας πως ειναι βομβα τι να λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *