Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σύλληψη παιδόφιλου στις ΗΠΑ με τη συνδρομή της Google

Η Google χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ένα αυτόματο σύστημα αναγνώρισης εικόνων για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας και τώρα γίνεται ξεκάθαρο πως αυτό ισχύει και για
τα emails. Η αστυνομία στο Houston των ΗΠΑ, συνέλαβαν έναν καταγεγραμμένο παιδόφιλο, μετά από ειδοποίηση της Google για παράνομη κατοχή φωτογραφιών παιδιών στο Gmail του. Η ειδοποίηση οδήγησε αρχικά σε έκδοση εντάλματος και έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν τοπικά αποθηκευμένες εικόνες οι οποίες ήταν αρκετές για τη σύλληψη του παραβάτη.

Να αναφέρουμε πως στα terms of service, η Google αναφέρει πως αναλύει τα emails τόσο για στοχευμένη διαφήμιση, όσο και για λόγους ασφαλείας.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *