Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Κώστας Δανάς αποκλειστικά στην κάμερα του ialmopia.gr [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του ialmopia.gr ο ιατρός - ποιητής Κώστας Δανάς στην Αριδαία (2/8)



Ποιος είναι ο Κώστας Δανάς:


Το βασικό γνωστικό αντικείμενο του Κώστα Δανά έχει να κάνει με την ιατρική (παθολογία). Σε όλη όμως τη διάρκεια της ζωής του τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη για την ποίηση και την ζωγραφική. Μετά τη συνταξιοδότηση του μπόρεσε να επεκτείνει τη γραφή του σε κοινωνικά και πολιτικά δοκίμια, πολλά από τα οποία έχουν δημοσιευτεί στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ialmopia.gr και πρόκειται να δημοσιοποιηθούν στο μέλλον.


 Συνέντευξη - επιμέλεια: Τάσος Καλαϊτζής


Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη:





Δείτε μερικά από τα έργα του Κώστα Δανά:


















ialmopia.gr

8 comments:

  1. Ιχνηλατώντας τις μέρες, τις ώρες, τις στιγμές που έζησα μαζί σου κ. Κώστα είναι μια ψυχική και πνευματική παρακαταθήκη που θα την πάρω μαζί μου κυρίως στο μέλλον .
    Θέριεψες όσα κάλλιστα ΨΥΤΕΨΕ ο Πάππους μου μέσα μου κ έγινες παρηγοριά μου στο φαρμάκι κ βάλσαμο στον πόνο αυτά τα λίγα, για τα υπόλοιπα που θέλω να σου λέω συνεχώς θα προτιμήσω την σιωπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη για τη νεότητά του και στην ιστοσελίδα για την ευαισθησία να προβάλλει πολιτισμό!
    Δημήτρης Σαλαμάνης
    Προμαχιώτικα Νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια Δημητρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ. Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ Σ ΕΚΤΙΜΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ, Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ SITES. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία υπέροχη συνέντευξη σε μια εποχή που διψά για έρωτα, που έχει χάσει αξίες και όνειρα. Ανθρωποι που ασχολούνται με την ποίηση, την ζωγραφική και την τέχνη γενικότερα είναι άνθρωποι ευαίσθητοι, άνθρωποι επαναστάτες, σημεία αναφοράς του χθες και του σήμερα. Αποτελούν γέφυρα και πάτημα για το αύριο των παιδιών μας... Χρειάζομαστε τέτοιους πνευματικούς ανθρώπους - φάρους- σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς!
    Κε Κωστα χαίρομαι από καρδιάς που σε γνώρισα προσωπικά και σου ομολογώ ότι μου θυμίζεις πολύ τον λατρεμένο μου πατέρα.
    Με βαθιά εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ πολυ γοητευτικες Δανα γιαυτο εμεινες μονο σου....παντα εισουν μονος ,μη ξεχνας οτι ζεις σε μια κλειστει κοινωνια και ξερουμε για το παρελθον σου γιαυτο καλυτερα μη λες πολλα!!!!!!!!!!! εισαι ενας α ρ ι σ τ ε ρ ο ς με υπερκαπιταλιστικα ελλατοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *