Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το σκίτσο της ημέρας από τον Γιώργο Λαζόπουλο!

«Πόλεμος» στη Βουλή Βενιζέλου – Τσίπρα- Βενιζέλος: «Στυλ Μαυρογυαλούρου» ο Τσίπρας»

- Τσίπρας: «Δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο»
Η  ηλεκτρονική μας εφημερίδα ialmopia.gr ξεκίνησε κάτι το... πρωτοποριακό για τα δεδομένα των τοπικών blogs. Η καθιερωμένη μας στήλη "Το σκίτσο της ημέρας" θα σκιτσάρεται πλέον από το μολύβι του ταλαντούχου Γιώργου Λαζόπουλου από την Αριδαία και θα περιλαμβάνει μοναδικά σκίτσα της επικαιρότητας δημοσιευμένα αποκλειστικά και μόνο στο ialmopia.gr!

Το σκίτσο της ημέρας από τον Γιώργο Λαζόπουλο αποκλειστικά για το ialmopia.gr!

1 comments:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΘΩΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! ... ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *