Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε χθες (23/9) απογευματινές ώρες η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, με την νέα της σύνθεση που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 25/5/2014.
 
 Για την χρονική αργοπορία της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ, αυτή οφείλεται στο ότι καθυστέρησε να κοινοποιηθεί στον δήμο από την περιφέρεια, η νομιμότητα της διαδικασίας των πρόσφατων δημαιρεσιών της 07/9/2014. Αφού εκφωνήθηκαν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων και βρέθηκε ότι υπήρχε απαρτία (25 παρόντες), ο πρόεδρος έθεσε για συζήτηση τρία θέματα στην προ ημερησίας διάταξης , τα οποία αφορούσαν διάφορα προγράμματα του δήμου, τα οποία ψηφίσθηκαν ομόφωνα. 
 
Στην συνέχεια τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης Κόγιος Ανδρέας, ο οποίος έθεσε στον πρώην και νυν δήμαρχο, ερωτήματα που προέκυψαν από το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 108 οικοδομικού τετραγώνου κλπ, για να απαντήσει ο μεν Πασόης, ότι ‘’ δεν είμαι πλέον τώρα δήμαρχος, και ότι οι υποθέσεις έχουν ανατεθεί σε νομικό για τα περαιτέρω’’, ο δε Μπίνος ότι θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να αποδοθεί το δίκιο. 
 
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι όλοι μας επιθυμούμε το καλό του τόπου, και ότι είμαστε συνεργάτες και όχι αντίπαλοι!. Κατόπιν άρχισε η συζήτηση των θεμάτων όπως αναφέρονται στην πρόσκληση, με πρώτο τον ορισμό μελών στην Δ.Ε.Υ.Α.Α , τον ορισμό μελών του Δ.Σ της εταιρείας ‘’Λουτρά Λουτρακίου-Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων’’, καθώς και στις άλλες επιχειρήσεις του δήμου.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την ψήφιση των υπολοίπων θεμάτων, εκ των οποίων τα περισσότερα ψηφίσθηκαν ομόφωνα. Μετά το πέρας της συνεδρίασης και ύστερα από ημίωρη διακοπή, η συνεδρίαση συνεχίστηκε με μοναδικό θέμα τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας των Λουτρών-Πέλλας. 
 
 

 
Επιμέλεια: Σάκης - Karatzova


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *