Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 13/10 τα Ζώδια!


Γενικά: Νιώθεις μια εσωτερική ταραχή που σου επιβεβαιώνει ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Απλά διατήρησε την ενέργειά σου και μην την διασκορπίζεις από εδώ και από εκεί για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε ό, τι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό κάπου σε δικαιώνει. Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη σε κάποιες περιπτώσεις να τα διαλύσεις όλα και να τα στήσεις και πάλι από την αρχή. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ζυγό θα υπάρξουν τριγμοί που τελικά θα είναι για το κοινό σας καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιστροφή ενός συνεργάτη στη ζωή σου θα σε βάλει να αλλάξεις και πάλι τα σχέδια σου, χωρίς όμως αυτό να σε κουράζει ή να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν θα γίνει κάτι καλό. Η πρόταση για το εξωτερικό μπορεί να ισχύει ακόμα οπότε χρειάζεται να τα βάλεις όλα κάτω και να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά.




Γενικά: Η επικοινωνία με διάφορα άτομα με τα οποία δεν νιώθεις ότι ταιριάζεις ίσως να βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα γιατί έχεις περιέργεια για να μάθεις νέα πράγματα ή θέλεις να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό, Δίδυμο ή Τοξότη δίνει κάτι καινούργιο στην ζωή σου. Τώρα στο χέρι σου είναι αν αντέχεις να τη συνεχίσεις γιατί συνήθως αυτό το στυλ των σχέσεων σου ζητά να αλλάξεις οπωσδήποτε πράγματα. Θα πρέπει να απαρνηθείς εν μέρει το παρελθόν σου και την ταυτότητά σου για να μπορέσει να προχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ είσαι μερικές φορές σε αδιέξοδο που ξεκινάει περισσότερο από τα προσωπικά σου, όλο και κάποια λύση βρίσκεται. Στο χέρι σου είναι με ποιο τρόπο θα βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και τι θα ακολουθήσεις. Ρίξε τα τείχη που σε κοντράρουν για να κερδίσεις χρήματα.




Γενικά: Έχεις την ευστροφία αλλά και την πολυπλοκότητα να αντέχεις σε πολλά ανοίγματα, σχέσεις, νέα άτομα, επικοινωνία, γνώση και ένα σωρό άλλα που τα βλέπεις την στιγμή που έρχονται μπροστά σου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου γίνονται κάποια καλά πράγματα στην ζωή σου γιατί αποκτάς μεγαλύτερα εφόδια που αργότερα θα σου είναι πολύ χρήσιμα.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό, Λιοντάρι ή Ζυγό βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλλον θα νιώσεις ότι μπορείς και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Με τον Τοξότη ενώ υπάρχει κόντρα, υπάρχει τελικά και συνάφεια απόψεων. Αλλά να προσέξεις να μην βάλεις καθόλου τον ανταγωνισμό μεταξύ σας γιατί θα χάσεις αυτή την όμορφη ευκαιρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες μικρές ή μεγάλες δουλειές που τρέχουν αυτή την στιγμή και χρειάζεται να συγκεντρωθείς για να μη σκορπίζεσαι από εδώ και από εκεί. Να κάνεις focus στην πιο ολοκληρωμένη γιατί αυτή θα είναι πιο εύκολο να σου βγει άμεσα.




Γενικά: Εντυπωσιάζεις με τα λόγια που λες, αρκεί να μπορέσεις να διατηρήσεις έστω και για λίγο την διάθεσή σου σε υψηλό βαθμό γιατί αυτό θα σου δώσει την αφορμή να πας και παραπέρα. Το καλό είναι ότι έχεις όρεξη να επικοινωνήσεις το οτιδήποτε σε απασχολεί και αυτό σίγουρα σε ξελαφρώνει.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου έναν Τοξότη ο οποίος όμως είναι άπιαστο πουλί γιατί δεν έχει αυτή την σοβαρότητα, κατά την γνώμη σου, που έχεις ανάγκη για να σε πείσει ότι σε θέλει. Κάποιες μυστικές επικοινωνίες πιθανόν να βοηθήσουν για να ξεδιαλύνουν εύκολα οι καταστάσεις. Μια ξαφνική ανατροπή στην ήρεμη σχέση σου με τον Κριό, τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω θα σε προβληματίσει γιατί θα δεις πράγματα που δεν είχες ανακαλύψει από πριν.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνονται αλλαγές και εσύ μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη μέση. Κάποια ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε ανησυχήσουν, αν όμως κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα βρεθείς στο σωστό δρόμο.




Γενικά: Υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σου μιλήσουν και να επικοινωνήσουν μαζί σου τις ιδέες, τα σχέδιά τους και γενικά τις προσωπικές τους σκέψεις. Οπότε θα κάνεις και εσύ το ίδιο γιατί θα βρεις ομοιότητες οι οποίες θα σε καλύψουν. Η συμμετοχή σου στα κοινά μπορεί να σε βοηθήσει σε δημιουργικό επίπεδο γιατί πάντα θέλεις να βρίσκεσαι επί των επάλξεων.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε μια καινούργια κατάσταση που έχει αρχίσει και δημιουργείται εδώ και καιρό, μιλώντας για τα εσώψυχά σας αλλά και για πράγματα που τα θεωρούσες ταμπού. Τώρα τα συζητάς και μάλιστα με μια άνεση που ούτε κι εσύ περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις καλές προοπτικές τις οποίες όμως δεν πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθουν στα δικά σου μέτρα. Αντίθετα θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση για να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν σε κάλεσαν για μια δουλειά που κατά την γνώμη σου δεν άπτεται των γνώσεων και της προσωπικότητάς σου, μην τις υποτιμήσεις γιατί μπορεί να είναι μια νέα αρχή.




Γενικά: Πνίγεσαι από τα πολλά που έχεις να κάνεις και πιθανόν να βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρές από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί βέβαια να πιέζεσαι αλλά τουλάχιστον κάτι σε σπρώχνει να δραστηριοποιηθείς ακόμα και στα δύσκολα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το καλό από το κακό. Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί μπορεί να είναι η αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων.
Ερωτικά: Η σχέση σου μπορεί να κρατιέται από μια λεπτή κλωστή και πρέπει να σταματήσεις να μιλάς με στυλ κατακριτέο προς το πρόσωπο του άλλου για να ξεπεράσετε κάποιους διαξιφισμούς και εντάσεις. Κυρίως με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχει καβγάς γιατί κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να οδηγηθείτε σε κρίση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις και πιθανόν να το κάνεις με τρόπο που θα δημιουργήσει εκνευρισμό και σε σένα και στους άλλους. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί θα χάσεις και κάποιες καλές επαφές.





Γενικά: Προάγεις το καλό και δεν σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι αρνητικό αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Θέλεις να αλλάξει κάτι που σε ενοχλεί αλλά δεν σου αρέσει να το συζητάς συνέχεια για αυτό θα λειτουργήσεις πολύ δυναμικά, με στόχο να πετύχεις οτιδήποτε χρειάζεται, ακόμα και να το κόψεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο θα εξελιχτεί πολύ γρήγορα και αυτό θα σε ενθουσιάσει γιατί έχεις σκεφτείς ότι κάποια στιγμή χρειάζεται να καταλήξετε κάπου. Μια ανατροπή με τον Κριό πιθανόν να σε σοκάρει αλλά τελικά θα είναι για το καλό σου, γιατί θα δεις ποιο είναι το λάθος που γίνεται και θα το σταματήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική έκπληξη σε περιμένει και αυτό θα σε βοηθήσει να προάγεις κάποιες ιδέες σου σε ένα πιο σημαντικό επίπεδο. Αυτό θα σου φέρει κέρδη αλλά και επιτυχία που σίγουρα δεν την περίμενες. Η συλλογή πληροφοριών είναι σημαντική για σένα γιατί θα σου δώσει τις λύσεις που έψαχνες.




Γενικά: Έχεις μια συνολική εικόνα για όλες τις καταστάσεις που αυτή την στιγμή σε αφορούν και προσπαθείς να βγεις έξω από το συναίσθημα που έτσι και αλλιώς σε εγκλωβίζει και να δεις με τα μάτια της λογικής. Πιθανόν να μην είναι εύκολο αλλά προσπάθησε. Ίσως η ψυχολογία σε βοηθήσει να επανακτήσεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ψευδαισθήσεις τις οποίες δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα κυρίως με το Λιοντάρι που τελικά έχεις συναισθήματα για αυτό και δεν το παραδέχεσαι γιατί μπορεί να χαλάσεις ακόμα και μια σχέση που δεν γίνεται αυτή την στιγμή να την αφήσεις. Ο Δίδυμος παρεμβαίνει δυναμικά σε θέματα οικονομικά και αυτό σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αναγκαίο να πληρώσεις και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιμονή μαζί με την γνώση θα είναι ο χρυσός συνδυασμός που χρειάζεσαι για να ορθοποδήσεις. Αν εμμένεις σε παλιές απόψεις σίγουρα δεν σε βοηθούν να παρατηρήσεις τις εξελίξεις, για αυτό βοήθησε και εσύ τον εαυτό σου.




Γενικά: Έχεις μεγάλη δημιουργικότητα αλλά φρόντισε να μην την χαλάσεις με πολλές ομιλίες και συζητήσεις που πιθανόν να είναι και άσχετες και να μην σε αφορούν καθόλου. Επειδή ξεσηκώνεσαι από τους άλλους μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, να ακολουθήσεις τα θελήματά τους και τελικά να χαθείς μέσα στις πολλές επαφές χωρίς νόημα.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει και δεν μπορείς να κρατηθείς και να παραμείνεις στην αφάνεια. Για αυτό θα κάνεις τα πάντα και θα δοκιμάσεις τεχνικές που σίγουρα θα σας φέρουν σε επαφή. Το σημαντικότερο είναι ότι θα πραγματοποιήσεις τις μεγάλες προσδοκίες σου γιατί έχεις τον τρόπο να έρθεις κοντά με αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου βοηθάει να κερδίσεις ακόμα και άτομα που δεν έχεις καλές επαφές μαζί τους και σίγουρα θα τους κατακτήσεις γιατί σου είναι εύκολο να επικοινωνείς μαζί τους και να περάσεις αυτό που θέλεις.




Γενικά: Η καλυτέρευση κάποιων σχέσεων πιθανόν να σε βγάλει από αδιέξοδα κοινωνικά γιατί μπορεί να είχες δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σου αρνητικές εικόνες που μάλλον δεν σου χρειάζονται. Το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή και η επαφή σου με κάποια άτομα από αυτό ίσως σε βοηθήσει να δεις και μια άλλη πλευρά της ζωής.
Ερωτικά: Βασίζεσαι στην καλή αίσθηση που έχεις και καλυτερεύεις την επαφή σου με τον Ζυγό γιατί πιθανόν να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση μεταξύ σας. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να συνεχίσετε την σχέση θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά αλλιώς θα την λήξεις ξαφνικά και χωρίς δικαιολογίες. Το ίδιο μπορεί να σου συμβαίνει με τον Κριό ή τον Καρκίνο. Αντίθετα με τον Δίδυμο θα βρείτε κοινά σημεία επαφής.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να διορθώσεις κάπως το επικοινωνιακό σου κομμάτι γιατί βλέπεις ότι δεν μπορείς να σταθείς αν δεν έχεις δημόσιες σχέσεις. Παρόλο δε σου αρέσουν, είναι αναγκαίες και σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκόψεις από κάποιες ανεπιθύμητες γνωριμίες.




Γενικά: Πετάς κάποια πράγματα που δεν σου είναι αναγκαία για να κάνεις χώρο για το καινούργιο την ζωή σου. Και αυτό σίγουρα θα το πετύχεις γιατί θα διακρίνεις κάποια άτομα και με αυτά θα προχωρήσεις. Η αγάπη θα παίξει πρωταρχικό ρόλο και αυτό είναι κάτι που θα σε ευνοήσει σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις γιατί έχεις οράματα για τους ανθρώπους και την κοινωνία και μπορείς σίγουρα να τα δουλέψεις αν βρεις πρώτα ένα κομμάτι μέσα σου.
Ερωτικά: Θα επιβεβαιωθείς για ένα άτομο που σου αρέσει γιατί θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Όμως μέσα σου πιστεύεις ότι το αξίζεις και αυτό θα είναι η αρχή μιας νέας κατάστασης μεταξύ σας. Ο Ζυγός μπορεί να επανέλθει με τον δικό του τρόπο χωρίς πίεση και εντάσεις γιατί έχει ανάγκη από αρμονία και ηρεμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι διακρίνεις με ευκολία τι χρειάζεται να κάνεις άμεσα γιατί χρειάζεσαι μετρητά και το εκτελείς και αυτό είναι που θα σε βγάλει από αδιέξοδα και λάθος εκτιμήσεις του παρελθόντος.




Γενικά: Αναλαμβάνεις επικίνδυνες αποστολές σε σχέση με τον χαρακτήρα σου και δεν είναι και εύκολο να τα καταφέρεις. Υπάρχουν πολλές επαφές που θα χρειαστεί να κάνεις γιατί έχεις κάποιες ανάγκες αλλά πιθανόν να διασπαστείς ή να κουραστείς. Η ελαφρά επιθετικότητα που μπορεί να έχεις πιθανόν να σε αποσπάσει από τα καθήκοντά σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες κόντρες μάλλον λεκτικές με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη που σίγουρα θα σε εκνευρίσουν γιατί θα χάσεις τον μπούσουλα και πιθανόν να βγεις έξω από τα νερά σου. Προσπάθησε να εναρμονίσεις την ατμόσφαιρα για να μην υπάρχουν διαξιφισμοί και άσχημες καταστάσεις. Με τον Ζυγό θα βρεθείς σε μια καλύτερη φάση και αυτό θα σας δώσει κοινές προοπτικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναλαμπές που σε βοηθάνε να βγεις προς τα έξω αλλά με ένα τρόπο πολύ ασυγκράτητο. Όλα χρειάζονται ένα μέτρο και μια αρμονία και σε οτιδήποτε συμμετέχεις έχεις εχεμύθεια και σωστή πληροφόρηση.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *