Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Πολυκάρπη - Μακεδονικός Έδεσσας 5-1 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δεν τα κατάφερε ούτε στην Πολυκάρπη να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα ο Μακεδονικός Έδεσσας.

Η νεοσύστατη ομάδα της Έδεσσας μπήκε στο ματς με σκοπό τους πρώτους τις βαθμούς αλλά μόλις στο 17' βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά απο μια ασυνενοησία της άμυνας της με τον Χατζηιορδανίδη να το εκμεταλεύεται και να ανοίγει το σκορ.Στο 34' και μετά απο λάθος διώξιμο του σκληροτράχηλου μέσου του Μακεδονικού,Χ.Γάτση,ο Κιουλτζόπουλος θα κάνει και το 2-0. Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες,εμφανίστηκαν πιο απειλητικοί και κατάφεραν στο 54' με τον Χ.Γάτση να μειώσουν σε 2-1 και να ξανά μπουν στο ματς μέχρι και το 65' όπου και έχασε ευκαιρίες ακόμα και για ισοφάριση. Στο τελευταίο 25λεπτό όμως και με την κούραση να έχει βαρύνει τα πόδια της ομάδας,υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και με 2 γκολ του Γκάζι(το ένα με πέναλντι) και 1 του Τσολερίδη διαμορφώθηκε το τελικό 5-1.Την επόμενη αγωνιστική ο Μακεδονικός αγωνίζεται στη Φλαμουριά(19/10 στις 16.00).





Στη 2η φώτο ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος για τον Μακεδονικό,ο Χ.Γάτσης ή αλλιώς Ντε Γιονγκ λόγω της ομοιότητας στο δυνατό παιχνίδι με τον μεσοαμυντικό της Μίλαν.













Στη 3η φώτο βλέπουμε αυτό που λέμε 'γήπεδο χαλί'.









ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *