Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στις 16 Οκτωβρίου η παρουσίαση του iPad Air 2

Όλες οι φήμες δείχνουν τη 16η Οκτωβρίου ως την ημέρα του Apple event, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε και την παρουσίαση του νέου iPad. Σύμφωνα με τη φημολογία μέχρι σήμερα, το iPad Air 2 αναμένεται να χαρακτηριστεί ως “το λεπτότερο tablet του κόσμου”. Θα υπάρχει μείωση του πάχους του κατά 0.5mm σε σύγκριση με το τωρινό iPad Air. Η μείωση του πάχους επιτεύχθηκε, αφαιρώντας το mute/rotation lock διακόπτη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά κάθε iPad μέχρι σήμερα. Πιο μικρά κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και αναδιάταξη αισθητήρων και μικροφώνων βοήθησαν επίσης στο να γίνει όσο πιο λεπτό είναι εφικτό, το νέο iPad. 


Τέλος, το iPad Air 2, αναμένεται να μην προσφέρεται στην έκδοση των 16GB, καθώς θα είναι διαθέσιμο μόνο στα 32, 64 και 128GB. Το iPad Mini 3 θα κρατήσει την επιλογή των 16GB. 



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *