Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Απάτη με λεία 5.500 ευρώ σε βάρος δύο γυναικών σε χωριό της Πέλλας

Υπαλλήλους της πρόνοιας προσποιούνταν ένας 30χρονος και μία 27χρονη που εξαπάτησαν μάνα και κόρη με το πρόσχημα παροχής επιδόματος.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού, για το αδίκημα της απάτης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ζευγάρι μαζί με δύο συνεργούς τους, τον Ιούνιο, μετέβησαν στην οικία δύο γυναικών, ηλικίας 85 και 47 ετών, μητέρα και κόρη, σε περιοχή της Πέλλας.

Ανέφεραν ψευδώς ότι εργάζονται σε υπηρεσία πρόνοιας και τις έπεισαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα, προκειμένου να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες για την καταβολή επιδόματος ύψους 20.000 ευρώ.

Επίσης, σε μεταγενέστερο χρόνο, παρουσιάστηκαν εκ νέου στην 47χρονη, την οποία έπεισαν να τους παραδώσει μία τσάντα με 5.000 ευρώ, την οποία υποτίθεται ότι θα παρέδιδαν στη μητέρα της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *