Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Στην Πτολεμαΐδα για φιλικά παιχνίδια με τον Αρίωνα τα τμήματα μίνι και παίδων του Πανεδεσσαϊκού

Στην Πτολεμαΐδα ταξίδεψαν τα τμήματα παίδων και μίνι του Πανεδεσσαϊκού την περασμένη Κυριακή όπου πραγματοποίησαν τρεις φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της ομάδας
του Αρίωνα. 

Από πέρυσι έγινε το άνοιγμα της ομάδας της Έδεσσας προς την ΕΚΑΣΔΥΜ, προσπαθώντας με τους συνεχείς αγώνες να προετοιμάσει τα αγωνιστικά της τμήματα προκειμένου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η παιδική ομάδα του συλλόγου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την προσεχή Κυριακή και ώρα 10:00 στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας με αντίπαλο τον δυνατό Κεραυνό Άσπρου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *