Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πιο αργή η υιοθέτηση του iOS 8 από τους χρήστες

Μετά από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας του iOS 8, το έχουν εγκαταστήσει στις Apple συσκευές τους το 47% των χρηστών και πλέον μοιράζεται την πίτα με το iOS 7, το οποίο παραμένει επίσης στο 47%. Πέρυσι, στις πρώτες τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας, το iOS 7 είχε φτάσει το 60%. 

Βέβαια το iOS 8 δεν υποστηρίζεται από το iPhone 4, το οποίο υπήρχε προς πώληση σε κάποιες χώρες και αυτή τη χρονιά. Είναι επίσης μεγαλύτερο και απαιτεί περισσότερο χώρο για να κατέβει, να αποσυμπιεστεί και να εγκατασταθεί, οπότε χρήστες με 8 και 16GB iPhones μπορεί να δυσκολεύονται στην εγκατάσταση του, αν και υπάρχει ο τρόπος του iTunes. Επίσης, πολλοί χρήστες μπορεί να τρομοκρατήθηκαν με το σημαντικό bug του iOS 8.0.1 update και ίσως να περιμένουν να ακούσουν πρώτα θετικές αναφορές για το iOS 8.0.2 που κυκλοφορεί. 

Εσείς κάνατε την αναβάθμιση σε iOS 8; Αν όχι, τι περιμένετε; Πείτε μας στα σχόλια.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *