Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Θα κοιτάξουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί και αποφασιστικοί απέναντι στην Δόξα Μανδάλου"

Μετά την μεγάλη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας με το Άσπρο με 4-1, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος για τον επόμενο αγώνα στο Μάνδαλο έκανε τις εξής δηλώσεις:




"Πιστεύω ότι σ' αυτό το παιχνίδι οι παίχτες έκαναν χαρούμενο τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ με την παρουσία του, νομίζω ότι είναι από τα πιο θετικά γεγονότα του παιχνιδιού. Tο επόμενο παιχνίδι είναι επίσης δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο και μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει η ομάδα μας προβλήματα, θα κοιτάξουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί και αποφασιστικοί και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι με μια νίκη ή με μια ήττα δεν αλλάζει τίποτα. Είμαστε στην τρίτη αγωνιστική και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το πόσο μπορεί να σταθεί στις ψηλές θέσεις η ομάδα. Πάμε με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και θα καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια"


Μέγας χορηγός του Αλμωπού - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ευαγγελίας Ανδρεάδου-PharmaPlus   



ialmopia.gr

4 comments:

  1. παμε γερα για το 2πλο αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φοβομαστε κανεναν μεαυτη την ομαδα μπορουμε νικες παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεωνιδα συνεχισε το εργο σου κ μπραβο σε ολη την ομαδα διοικηση κ ποδοδφαιριστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *