Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

10 συνήθειες των ανθρώπων που ακολουθούν τα όνειρα τους!

Διαβάστε τις συνήθειες που πρέπει να αποκτήσετε εάν έχετε σκοπό να ακολουθήσετε τα όνειρά σας
 


1. Βλέπετε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες Οι περισσότεροι άνθρωποι ερμηνεύουν τους φόβους ως εμπόδια και έχουν την τάση να τρέχουν μακριά από αυτούς. Οι άνθρωποι που έχουν ως κύριο σκοπό τους την επιτυχία, έχουν αναπτύξει την ικανότητα να βλέπουν τον φόβο ως ένα σημάδι του τι πρέπει πραγματικά να κάνουν για να την κατακτήσουν.

2. Βλέπετε τη ζωή σαν παιχνίδι Έχοντας αυτό το όραμα αναπτύσσεται η δημιουργικότητα αντί του περιορισμού. Αυτό καλλιεργεί επίσης την ανθεκτικότητας, την επίλυση προβλημάτων και την εμπιστοσύνη που τους βοηθά να πάρουν ρίσκα για να φτάσουν στο επόμενο μεγάλο βήμα.

3. Ζήστε τη ζωή που θέλετε Εφόσον είστε τόσο αποφασισμένοι να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θα πρέπει να ξεχάσετε προτάσεις του στυλ: “Αν δεν τα καταφέρω, απλά θα πάω να βρω μια δουλειά.”

4. Λέτε πάντα την αλήθεια Θα είστε σε θέση να μιλήσετε, επειδή κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να συνδεθείτε με πιο αληθινές επιθυμίες, χωρίς το φόβο της κρίσης. Αυτή η σύνδεση προωθείται συνήθως μέσω του διαλογισμού και της αλληλεπίδρασης με ομοϊδεάτες.

5. Μην είστε μόνο ονειροπόλοι Αντί να κολλήσετε στα όνειρά σας, επενδύστε στον εαυτό σας ή μετακινηθείτε σε μια νέα θέση, σύμφωνα με τη διαίσθησή σας.

6. Γνωρίζετε ότι σας αξίζει το καλύτερο Το μυστικό είναι να γνωρίζετε πως εξακολουθείτε να περιμένετε το καλύτερο, ακόμη και όταν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις σχετικά με το πώς πρόκειται να συμβεί.

7. Δεν έχετε κανένα φόβο ή την ενοχή, όταν ζητάτε αυτό που θέλετε Μην φοβάστε να ρωτήσετε για αυτά που θέλετε να μάθετε. Στην πραγματικότητα, καταλαβαίνετε ότι η επιτυχία σας εξαρτάται από τους άλλους, έτσι ζητώντας αυτό που θέλετε είναι ένα είδος συμφωνίας. Θέτετε όρια και να εκφράστε τις ανάγκες σας χωρίς φόβο, ενοχή ή ντροπή. Το καλύτερο από όλα, είναι πως πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα σας κάνει να κερδίσετε το σεβασμό των άλλων.

8. Δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες Μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες, αντί να ακολουθήσετε τις νόρμες της κοινωνίας. Αυτό θα σας δώσει την ελευθερία να σχεδιάσετε το πεπρωμένο τους.

9. Μάθετε να νιώθετε άνετα σε άβολες καταστάσεις Προσπαθήστε να κερδίσετε περισσότερη άνεση, ελέγχοντας τα πάντα, κυρίως σε άβολες καταστάσεις.

10. Έχετε πρότυπα Έχοντας πρότυπα, σας βοηθά να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε άμεσα τις πιθανές συνέπειές τους.
 
 
 
 ΠΗΓΗ: LuxuryNights

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *