Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 5/11 τα Ζώδια!


Γενικά: Συζητήσεις επί συζητήσεων για να καταλάβεις κάποια πράγματα που αφορούν στους
άλλους και σίγουρα θα πρέπει να αποκτήσεις κατανόηση για τα θέματά τους. Κυρίως να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να ξεχωρίσεις τι είναι αυτό που τελικά πρέπει να κάνεις που θα συμφέρει και εσένα και τους υπόλοιπους.
Ερωτικά: Το να δημιουργείς φασαρίες είναι πλέον πολύ ξεπερασμένο. Απλά σαν αντίδραση θα θελήσεις να μείνεις μόνος/η για να σκεφτείς και να κάνεις εσύ τις δικές σου κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν το έχεις και πολύ δύσκολο να απομακρυνθείς και μετά να θέλεις παρακάλια για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάποιες κόντρες πάντως και αποστάσεις θα τις κρατήσεις για να προστατευτείς βασικά από κάποια στοιχεία του άλλου προσώπου που δεν σου αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν τελικά ένα άτομο που είναι συνεργάτης σου μπορεί να είναι το ίδιο σωστός/η όπως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης έντασης και ανταγωνισμού και πιθανόν να νιώθεις ότι κάπου πρέπει να αποδείξεις περισσότερα πράγματα για σένα και την αξία σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να τα βγάλεις όλα προς τα έξω χωρίς να κρατήσεις κάτι που είναι το σημείο αναφοράς σου. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχεις ανάγκη να λειτουργήσεις παρορμητικά για να προχωράς και λίγο γιατί αλλιώς είσαι μόνιμα κολλημένος/η. Η εξομολόγηση ενός φίλου θα σε εκπλήξει ευχάριστα γιατί θα σπάσει κάποια ταμπού.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια ερωτική αποκάλυψη και επειδή το αναζητάς με πάθος θα γίνει κάτι πολύ καλό που θα σε κάνει να σκεφτείς μάλλον περίεργα. Η ιδανική κατάσταση για σένα είναι να μη χαλάς την σιγουριά που έχεις γιατί νιώθεις άβολα, αλλά το καλό είναι ότι έχεις συμπαράσταση και θα περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση γιατί έχεις μια μικρή εύνοια από τους γύρω σου και αυτό σε βάζει να σκεφτείς τι μπορεί να κάνεις για να μην χάσεις τις ευκαιρίες. Οτιδήποτε κάνεις μπορείς να το οργανώσεις και να το βάλεις σε μια σωστή πορεία για να έχεις κέρδος.




Γενικά: Γίνεσαι περισσότερο δυναμικός/η και κυρίως δεν μπορείς να κρατήσεις τις σκέψεις σου, τα λόγια σου και γενικά την συμπεριφορά σου η οποία βοηθάει να κερδίσεις πόντους. Νιώθεις το σπαθί των υποχρεώσεων πάνω από το κεφάλι σου και τώρα θα ξελαμπικάρεις από όλες τις εντάσεις και τις τριβές που πιθανόν να έχεις και με την οικογένεια.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση κυρίως με τον Κριό γιατί μπορεί να έχετε ένα κοινό μέτωπο που τώρα το αντιμετωπίζετε διαφορετικά από άλλες φορές. Το καλό είναι ότι θα έχετε σύμπνοια μεταξύ σας και αυτό είναι που σου διασφαλίζει την ποιότητα στην σχέση ενώ με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω χρειάζονται ιδιαίτερες προσπάθειες για να μπορέσεις να ζήσεις κάτι καλό μαζί τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να επιδοθείς περισσότερο στην έρευνα και το βαθύ ψάξιμο και αυτό μπορεί να σε κουράζει λίγο γιατί δεν βλέπεις δρόμο διαφυγής. Όμως θα προσπαθήσεις να δοκιμάσεις κάποιες νέες τεχνικές και αυτό σίγουρα θα σου εξασφαλίσει κάποιες άνισες μεν ευκαιρίες αλλά τουλάχιστον θα δραστηριοποιηθείς.




Γενικά: Υπάρχουν εντάσεις που με κάποιο τρόπο θα δοκιμαστούν οι δυνάμεις σου. Από εκεί θα κρίνεις όμως κάποιες σχέσεις και με ποιο τρόπο μπορούν να σου σταθούν. Βέβαια η πίεση που νιώθεις κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα όρια που έχεις βάλει και να τα πας μακρύτερα γιατί βλέπεις ότι έχεις αντοχές και δυνάμεις. Αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις.
Ερωτικά: Η συγκυρία κάποιων καταστάσεων θα σε κάνει να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που πιθανόν να μην σου αρέσουν και πάρα πολύ αλλά πρέπει να υπάρχει και η άλλη οπτική γωνία για να μπορείς να καταλάβεις πως θα κινηθείς. Κυρίως με τον Κριό γίνονται κάποιες ανακατατάξεις που θα είναι δύσκολες αλλά λυτρωτικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση αντιπαλότητας και αυτό σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο για σένα. Είσαι συνέχεια «στην τσίτα» και δεν μπορείς να ηρεμήσεις, αλλά θα δραστηριοποιηθείς έστω και με έναν κάπως άτσαλο τρόπο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες που σε συμφέρουν μακροπρόθεσμα.




Γενικά: Προσπαθείς πολύ να εδραιώσεις κάτι καινούργιο και σημαντικό στην ζωή σου αλλά πιθανόν να μην σε βοηθούν οι συνθήκες. Για αυτό θα δουλέψεις περισσότερο με τα πράγματα που ήδη ξέρεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Το να οραματίζεσαι μια νέα κοινωνική κατάσταση με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Έχεις προτεραιότητες και δείχνεις το ενδιαφέρον σου χωρίς όμως να κινδυνεύεις να εκτεθείς που για σένα είναι το ανεπανόρθωτο κακό που μπορεί να συμβεί. Με τον Κριό θα τα βρείτε αλλά το πιο δύσκολο είναι το μετά γιατί εκεί τίθεται θέμα αρχηγίας καθώς το Εγώ είναι τονισμένο και στους δύο. Μόνο όταν υπάρχει αγάπη θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ακόμα και μέσα σου που θα πρέπει να υποχωρήσεις. Με τον Αιγόκερω σας δένουν πολλά επαγγελματικά θέματα και σίγουρα έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι μπορεί να μην πηγαίνουν καλά αυτά που θέλεις γιατί υπάρχουν εμπόδια. Μάλλον χρειάζεται μια τεράστια υπέρβαση από την πλευρά σου για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες που υπάρχουν γύρω σου. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις στο άμεσο μέλλον.




Γενικά: Έχεις θέσει πολλά ερωτήματα μέσα στο μυαλό σου και ψάχνεις να βρεις την άκρη, η οποία τις περισσότερες φορές είναι κρυμμένη. Τα ξαφνικά ξεσπάσματά σου μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα αρνητικών συγκυριών που χρειάζεται να ελέγξεις για να μην παρασυρθείς.
Ερωτικά: Το να εκφράζεσαι σεξουαλικά είναι για σένα μερικές φορές δύσκολο αν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Για αυτό θα παραμερίσεις κάποιες αντιλήψεις σου πολύ παλιομοδίτικες για να σταθείς στο ύψος των αναζητήσεων σου. Με τον Κριό ή τον Ζυγό έχεις κάτι ιδιαίτερο να πεις αλλά αν υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες, μπορεί να χαλάσει όλη η σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί το περιβάλλον σου να μη συμφωνεί που θα προτιμήσεις να ρισκάρεις για να κάνεις κάτι πολύ πρωτοποριακό, αλλά εσύ θα το τολμήσεις. Οικονομικές διαφορές που μπορεί να έχεις με συνεργάτες θα σε βάλουν σε σκεπτικό πολέμου αλλά εσύ θα σκεφτείς με την λογική και θα βρεις τις λύσεις σου.




Γενικά: Έχεις ανησυχίες γιατί θέλεις να ξεφύγεις από ορισμένες ανασφάλειες που δεν σου είναι εύκολο να κατευνάσεις κι όλο κάποια βγαίνει στην επιφάνεια. Το πιο ωφέλιμο για σένα είναι να κινείσαι με ανοικτά χαρτιά και να μην φοβάσαι άτομα που κατά την γνώμη σου σε υποβάλλουν σε δοκιμασίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ταύρου σε αναστατώνει αλλά επειδή δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνεις. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η γιατί θα δείξεις άλλα από αυτά που τελικά θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να διεκδικήσεις και να πάρεις από τους άλλους αυτά που σου ανήκουν, αλλά δεν είναι εύκολο να τα αποκτήσεις αν διατηρήσεις ήπιους τόνους. Κάποια άτομα μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου δεν σου φέρονται και πολύ καλά και θέλεις με κάποιο τρόπο να τους βάλεις πάγο. Αλλά από την άλλη επειδή δεν σου αρέσει να χαλάς και τις σχέσεις σου προσπαθείς να βρεις μια φόρμουλα. Μερικές φορές καλό είναι να κτυπάς κατευθείαν τον στόχο σου.




Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο και μέσα από αυτό να πάρεις θάρρος να ξεφύγεις από τις διάφορες κακοτοπιές που υπάρχουν γύρω σου. Στην καθημερινότητά σου έχεις ανάγκη να προσθέσεις κάτι καινούργιο που να έχει δράση και μάλλον θα ξεκινήσεις ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής. Απέφυγε όμως τις καταστάσεις που σε στρεσάρουν γιατί μπορεί να έχεις πονοκεφάλους.
Ερωτικά: Αυξάνεις την πιθανότητα να έχεις μια καλύτερη επαφή και επικοινωνία κυρίως με τον Κριό που έχετε και κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια υπάρχει από την πλευρά σου μεγαλύτερη προσδοκία και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά ακόμα και με τον πιο δύσκολο στόχο σου. Οπότε αυτό σε βάζει να σκέφτεσαι μόνο όμορφα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για ανέλιξη αλλά θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις παλιές μεθόδους συνεργασίας και να αποφύγεις άτομα που είναι κυρίως αρνητικά για σένα γιατί χωρίς να το καταλάβεις μπλέκεις με πρόσωπα που δεν σε βοηθάνε. Καλό θα ήταν να έχεις καλύτερη διάθεση συνεργασίας γιατί μερικές φορές λόγω του άγχους για την τελειότητα μπορεί να γίνεσαι τυραννικός/η αν έχεις ανώτερη θέση.




Γενικά: Προσπαθείς να γευτείς το καλό κομμάτι της ζωής σου και να μην έχεις επαφή με αρνητικά πρόσωπα και κυρίως με σκέψεις που σε κρατάνε δέσμιο/α του παρελθόντος. Αλλά δυστυχώς χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να μπλέκεις σε ένα παρασκήνιο που δεν σε συμφέρει καθόλου.
Ερωτικά: Μερικές φορές σε πιάνει μανία να μιλήσεις και να πεις ακόμα και τις πιο κρυφές σου σκέψεις ή συναισθήματα. Αν δεν είσαι όμως έτοιμος/η προσπάθησε να μετριάσεις την παρόρμηση αυτή για να μην έρθεις σε κόντρα περισσότερο με τον εαυτό σου. Η κρυφή σκέψη Ταύρου ή Σκορπιού συνεχίζει να σε απασχολεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα γιατί δε σου αρέσει να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν μπορείς να έχεις ελευθερία κινήσεων και για σένα είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Ό, τι και να κάνεις όπου και να βρίσκεσαι αυτό είναι το μόνο που σε απασχολεί.




Γενικά: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και όλο κινείσαι αρκετά επιθετικά με στόχο να διεκδικήσεις για λόγους σκοπιμότητας ακόμα και κάποια άτομα που αυτή την στιγμή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να είναι μαζί σου. Αυτό σίγουρα σε ενοχλεί αλλά τώρα που έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις πιθανόν να δείξουν ένα άλλο σου πρόσωπο.
Ερωτικά: Η σκέψη του Κριού μερικές φορές σε θυμώνει γιατί ξέρεις ότι είναι μακριά σου και δεν μπορείς εύκολα να τον περιορίσεις να κάνει τα δικά του. Σήμερα όμως θα βρεθείτε μετά από πολύ καιρό και σίγουρα θα σε βγάλει από την άγνοια που είχες σε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το κοινό σας μέλλον. Αν δεν σου αρέσουν καλύτερα να πάρεις απόφαση να μην είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρκετό χρόνο για να δουλέψεις πάνω σε στόχους που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα και θ' αποκτήσεις τα σκήπτρα μιας σημαντικής πρωτοβουλίας.




Γενικά: Φροντίζεις να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που σου έχουν δημιουργήσει είτε το οικογενειακό περιβάλλον και οι υποχρεώσεις του, είτε κάποια προσωπικά θέματα τα οποία τώρα σου φαίνονται δύσκολα και αξεπέραστα. Μόνο όταν κινείσαι με θάρρος θα δεις ότι αλλάζουν οι προοπτικές σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω μπορεί να φαίνεται κάπως άκαιρη ή ακόμα και χωρίς εύκολη πρόσβαση γιατί από την πλευρά του/της σου έχει βάλει φρένο επειδή δεν συμφωνεί με τον τρόπο που θέλεις να σχετίζεσαι μαζί του. Αν σε ενδιαφέρει φρόντισε να καταλάβεις περισσότερο τις ανάγκες του. Με τον Καρκίνο τα πηγαίνετε καλύτερα, αρκεί να έχεις υπομονή για να σε εμπιστευτεί και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αλλαγές που γίνονται μπορεί να μην είναι εύκολες για σένα γιατί υπάρχει ένα τεράστιο παρασκήνιο και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα το αντιμετωπίσεις. Μην κοιτάς να κουκουλώσεις κάποιες καταστάσεις με συνεργάτες γιατί μετά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.




Γενικά: Δραστηριοποιείσαι τόσο πολύ που και οι άλλοι θα εκπλαγούν από τα ξεκαθαρίσματα που ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις. Όμως όταν βγαίνεις από το λήθαργο τότε κάνεις τα διπλά από αυτά που έκανες και κερδίζεις τον χαμένο χρόνο.
Ερωτικά: Θέλεις να βάλεις ένα τέλος σε μια άρρωστη κατάσταση που μπορεί να υπάρχει με τον Ζυγό για αυτό θα δώσεις την μάχη σου αφού δεν αντέχεις άλλο να συμβιβάζεσαι. Βέβαια στην φάση αυτή μπορεί να γνωρίσεις ξαφνικά και ένα νέο πρόσωπο που δεν το περίμενες. Δώσε χρόνο για να μπορείς να δεις ποιο είναι το σωστό για σένα και ποιο όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα, κυρίως με συνεργασίες που πιθανόν να... αλώνιζαν χωρίς εσύ να μπορείς να τους εμποδίσεις. Τώρα βρίσκεις το χρόνο και τη διάθεση να το κάνεις και σίγουρα θα βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *