Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Λάδι και σοκολάτα για την ενυδάτωση των χειλιών

Lip Balm που ανακουφίζει από την ξηρότητα Ένα lip balm βάλσαμο για τα χείλη. Θα σας ανακουφίσει από την ξηρότητα, τη γωνιακή χειλίτιδα, τη στοματίτιδα, ή τις πληγές από το κρύο.

Θα χρειαστείτε:

150 ml Ελαιόλαδο
60 ml Κερί μέλισσας, τριμμένο ή σε κομματάκια
Μισή κάψουλα βιταμίνης Ε
2-3 κομματάκια σοκολάτας

Τρόπος παρασκευής:

Λιώστε προσεκτικά στον φούρνο μικροκυμάτων το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Μην τα βράσετε! Αν το μείγμα αρχίσει να βράζει, προσεκτικά βγάλτε το από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει. Όταν τα δύο αυτά υλικά ανακατευτούν πολύ καλά μεταξύ τους, τρυπήστε την κάψουλα με την βιταμίνη Ε χρησιμοποιώντας μια βελόνα και ζουλήξτε τη, έτσι ώστε να πέσει η μισή ποσότητα μέσα στο μείγμα, και ανακατέψτε το. Στη συνέχεια ρίξτε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος, αποθηκεύστε το μείγμα σε μικρά βαζάκια με καπάκι. Το lip balm σας είναι έτοιμο και έχει υπέροχη γεύση και υφή!
 
 
 
 ΠΗΓΗ: neadiatrofis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *