Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ήττα για την Κ17 του Αλμωπού για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας


Με δυο από τα τέσσερα γκολ να έχουν επιτευχθεί από εμφανέστατες θέσεις οφσάιντ, η ομάδα νέων του Αλμωπού Αριδαίας ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 4-1, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για την ιστορία, το γκολ του Αλμωπού πέτυχε ο Κασσάς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, μειώνοντας σε 2-1. Κι ενώ οι παίκτες του Αλμωπού ανέβασαν ρυθμούς, για να πετύχουν την ανατροπή, τα διαιτητικά λάθη οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Αγροτικού Αστέρα.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν: Παρούτογλου, Κιουλτζόπουλος, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Φαφούτης, Δεμίρης(Χρυσίδης), Παρασκευάς(Δερμεντζόγλου), Κασσάς(Ταραλίδης), Μήντσης, Φανιάδης(Μιχαηλίδης), Μένκσι(Πασσαλίδης). 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *