Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Κοζάνη: Κινδύνεψε η ζωή 14χρονης μετά από επίσκεψη σε οδοντιατρείο γειτονικού Κράτους

Oδοντιατρείο γειτονικού Βαλκανικού Κράτους επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, μια κοπέλα ηλικίας 14χρόνων από την Κοζάνη, για την εξαγωγή νεογιλών δοντιών. Μετά την οδοντιατρική επέμβαση του εκεί οδοντιάτρου, η 14χρονη είχε ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή της.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης και αφού νοσηλεύτηκε για τρείς ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύτηκε μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Το περιστατικό κρίθηκε σοβαρό και για το λόγο αυτό σε δηλώσεις προέβη ο Αντιπρόεδρος του οδοντιατρικού Συλλόγου κος Καραγιαννίδης Βασίλης. Ο κ. Καραγιαννίδης είπε πώς υπάρχει σωρεία περιστατικών και καταγγελιών ασθενών που επισκέφθηκαν γειτονικές χώρες, προκειμένου να αναζητήσουν φθηνότερες ιατρικές υπηρεσίες. «Δεν αναφερθήκαμε στα περιστατικά για να μη θεωρηθεί ότι βγήκαμε στην αντεπίθεση επειδή χάνουμε οικονομικά, ήρθε όμως η ώρα να μιλήσουμε με αφορμή το τελευταίο συμβάν της συντοπίτισσάς μας» ανέφερε.




KozaniLife.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *