Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Έρχεται νέα μουσική υπηρεσία από το Youtube

Η CEO του YouTube, Susan Wojcicki επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Code/Mobile πως η εταιρία της είναι κοντά στη δημιουργία μιας μουσικής υπηρεσίας. 

Αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για την υπηρεσία με την πιθανή ονομασία Music Key, δήλωσε πως το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι να δώσουν στον κόσμο επιλογές για διαφορετικά πακέτα με οικονομικά και ποιοτικά κριτήρια. Η υπηρεσία θα είναι πιο πολύπλοκη από την αντίστοιχη του Spotify, καθώς θα καλύπτει κονσέρτα, live παραστάσεις και άλλα. Δεν υπήρξε αναφορά για το πότε θα δούμε αυτή την υπηρεσία και αρκέστηκε να δηλώσει πως είναι κοντινός στόχος και πως “δουλεύουν πάνω σε αυτό”.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *