Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 κι ώρα 12:00, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:


1)Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Ανακατασκευή αντιπλημμυρικού φρεατίου».

2)Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού: «Προμήθεια σκυροδέματος και λοιπόν υλικών».

3)Έγκριση πρακτικών άγονου διαγωνισμού: «Προμήθεια χρωμάτων» και καθορισμός όρων νέου διαγωνισμού.

4)Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών».

5)Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού: «Προμήθεια υλικών συντήρησης οχημάτων».

6)Απευθείας ανάθεση συγκοινωνιακής μελέτης έργου: «Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Αρσενίου». 

7)Απευθείας ανάθεση τοπογραφικής μελέτης έργου: «Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Αρσενίου».

8)Αντικατάσταση συσκευών εξοπλισμού για τις υπηρεσίες δικτύου κοινωνικής φροντίδας ατόμων τρίτης ηλικίας και ειδικών ομάδων πληθυσμού στο Δήμο Σκύδρας.

9)Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης της από 22/3/2013 έφεσης του Δήμου κατά του Κωνσταντίνου Ανδρεάδη του Ιωάννη.

10)Ορισμός δικηγόρου για την κατάθεση έφεσης κατά της αριθ.2761/2013 απόφασης του Δ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, δυνάμει της οποίας ο Δήμος Σκύδρας υποχρεούται στην καταβολή ποσού στην εταιρεία με την επωνυμία: ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.. 


Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *