Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τον Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας στη Θεσσαλονίκη

Σε σύσκεψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την κατασκευή του νέου κυττάρου ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ.. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής Δασών, ο Προέδρος του ΦΟΔΣΑ, εκπρόσωπος από την Διαχειριστική της Περιφέρειας, ο Δασάρχης Αλμωπίας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Στόχος της σύσκεψης να ξεπεραστούν προβλήματα από την πλευρά του Δασαρχείου για να εγκατασταθεί ο εργολάβος του έργου. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο από περιβαλλοντική άποψη. Επίσης θα σταματήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας , που στοιχίζει και σε χρήμα και σε χρόνο. 

 Ο Δήμαρχος συνάντησε και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αθανάσιο Καρούντζο και συζήτησε μαζί του ζητήματα που απασχολούν την Αλμωπία .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *