Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Μπίνος: "Δεν θα ανεχτούμε πρακτικές οι οποίες βάζουν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους πολίτες και οδηγούν στην υποβάθμιση του ακριτικού τόπου μας"

Χαιρετίζω την άμεση αντίδραση του συντοπίτη μας Υπουργού κ. Γιώργου Καρασμάνη, ο οποίος επικοινώνησε με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο και έλαβε τη δέσμευση ότι θα επανεξεταστεί η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Αριδαίας.



Εμείς, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας, που εκπροσωπούμε το σύνολο των συμπολιτών μας, δεν ζητούμε απλά να επανεξεταστεί το θέμα, αλλά να μην υπάρξει καμία απολύτως απόφαση για απομάκρυνση ή υποβάθμιση του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αριδαίας και καμίας άλλης υπηρεσίας.

Δεν θα ανεχτούμε πρακτικές οι οποίες βάζουν σε μεγάλη ταλαιπωρία τους πολίτες και οδηγούν στην υποβάθμιση του ακριτικού τόπου μας.

Ο εμπαιγμός των κατοίκων της Αλμωπίας πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα και σε αυτόν τον αγώνα είναι χρήσιμο να έχουμε στο πλευρό μας αρωγούς σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Νομού μας, την Περιφέρεια, τους Βουλευτές μας, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους τοπικούς φορείς και όλους τους συμπολίτες μας.

Σκοπεύουμε να αντισταθούμε σθεναρά σε οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη στο συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας και γι’ αυτό δεσμεύομαι κι εγώ προσωπικά ως πρώτος πολίτης αυτού του τόπου. Θέλω να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, ότι δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη του και πως βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές για να αποτρέψουμε τα χειρότερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *