Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ώρα της αλήθειας στις 12:00 - Πρόεδρος ή εκλογές

Με τα βλέμματα στραμμένα στη σημερινή τρίτη και τελευταία ψηφοφορία βρίσκονται τόσο τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τυχόν μη συγκέντρωση του απαιτούμενου "μαγικού" αριθμού των 180 βουλευτών για την εκλογή προέδρου θα σημάνει αυτόματα την προσφυγή στις κάλπες.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς το παρόν ότι πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 180 βουλευτών. Στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι στο "τέλος θα επικρατήσει η λογική στους βουλευτές και δεν θα θελήσουν να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες".

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το μεσημέρι, στη Βουλή, θα συνεδριάσει (14.00), το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν και ότι η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και μάλιστα μέσα σε έντονο κλίμα πόλωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *