Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στα λευκά ντύθηκε η Δυτική Μακεδονία - Χιονόπτωση σε αρκετές περιοχές

Χιονίζει στα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια, στο Σέλι, στο Ανήλιο Μετσόβου, στη Βασιλίτσα, αλλά και στο Πισοδέρι.

Στους -6 βαθμούς Κελσίου καταγράφηκε η θερμοκρασία στα 2090 μέτρα υψόμετρο στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν.

Στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια γίνεται παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων τεχνητού χιονιού λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου λειτουργεί το baby lift.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου, με βροχή και υγρασία από 85% - 87% ήταν η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, αλλά και στον Πολύγυρο, ενώ βροχερός είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία στους 3 βαθμούς Κελσίου στην Καστοριά.

Στους 7 βαθμούς Κελσίου, με βροχή και υγρασία 87% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα και στην Κατερίνη, ενώ στους 6 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στα Γρεβενά.

Χιονόνερο πέφτει στη Φλώρινα, με το θερμόμετρο στους 2 βαθμούς Κελσίου.




Πηγή: newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *