Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Π. Καμμένος: Απαλλάχτηκε ο τόπος από τους δύο που υπέγραφαν προσωπικές επιστολές στη Μέρκελ

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας και δήλωσε έτοιμος να συμμετέχει σε μια νέα κυβέρνηση που θα "εκτελεί εντολές του ελληνικού λαού"



Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η σημερινή μέρα είναι η αρχή για μια νέα κυβέρνηση που δεν θα εκτελεί εντολές ξένων αλλά τις εντολές του ελληνικού λαού. "Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα. Μια σημαντική μέρα γιατί η παρένθεση Βενιζέλου- Σαμαρά τελείωσε." Ο κύριος Καμένος αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης μιας νέας πολιτικής που "δεν θα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, τη μεσαία τάξη σε διάλυση και ποσοστά ανεργίας σε επίπεδα που υποχρεώνουν τους νέους να φεύγουν από τη χώρα" και συμπλήρωσε: "Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν, οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί κλείσανε. Η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει ενωμένη προκειμένου να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία άμεσα".


Αναφερόμενος στο κόμμα του, τους ΑΝΕΛ, τόνισε πως αποτέλεσε ρυθμιστή και εγγυητή μιας τέτοιας διαδικασίας για αλλαγή της εφαρμοζόμενης πολιτικής. "Προασπιστήκαμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό μέχρι τέλους. Και το ίδιο θα κάνουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Για μας οι κόκκινες γραμμές, δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Οι υποσχέσεις προς τον ελληνικό λαό δεν είναι προεκλογικές. Αποτελούν την εγγύηση για το αύριο. Θα είμαστε οι θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της προστασίας των πολιτών. Θα πρέπει να καταλάβουν, πλέον, ότι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων δεν παραδίδεται σε κανέναν τραπεζίτη." σημείωσε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις προεκλογικές και μετεκλογικές συνεργασίες είπε: "Θα συνεργαστούμε με όλους τους Έλληνες με τις δικές μας αρχές, απόψεις, ιδέες και κόκκινες γραμμές. Ζητάμε -αφού απηλλάγη ο τόπος από τους δύο που υπέγραφαν προσωπικές επιστολές προς τη Μέρκελ- την εθνική ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου". 
 
 
 
πηγη: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *