Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αλλαγές σχετικά με τον υποβιβασμό της Α' ερασιτεχνικής

Σας γνωρίζουμε τις διευκρινήσεις που αφορούν τον υποβιβασμό της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015 προς ενημέρωσή σας:
 

PLAY OUT – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

A. Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και μη ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς ( 3 ) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου , και οι ομάδες που θα καταλάβουν την τέταρτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνισθούν σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια (σε περίπτωση ισοπαλίας, παράταση και πέναλτυ) από το οποίο θα υποβιβασθεί η ηττημένη ομάδα.

B. Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς ( 3 ) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου .

Γ. Σε περίπτωση μη υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και μη ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι τρείς ( 3 ) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου .

Δ. Σε περίπτωση μη υποβιβασμού ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες και ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 κατηγορίας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία , υποβιβάζονται απευθείας οι δύο ( 2 ) τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του κάθε ομίλου , και οι ομάδες που θα καταλάβουν την τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα θα αγωνισθούν σε αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια (σε περίπτωση ισοπαλίας, παράταση και πέναλτυ) από το οποίο θα υποβιβασθεί η ηττημένη ομάδα.

Με βάση τα παραπάνω, η Α Κατηγορία για την περίοδο 2015/2016 θα απαρτίζεται από τριάντα δύο (32) ομάδες .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *