Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή Δήμου Σκύδρας στο «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»

Στην ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» συμμετέχει ο Δήμος Σκύδρας, ως μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

Στο πλαίσιο αυτό μπορούν οι συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, ρουχισμό, είδη υγιεινής, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη.

Η συλλογή γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 κατά τις ώρες 10 έως 14:00 και το απόγευμα 17:00 έως 20:00, καθώς επίσης και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10:00 έως τις 14:00.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *