Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Κοίτα τη δουλειά σου. Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ. Λέει στους Έλληνες τι να ψηφίσουν

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απηύθυνε προειδοποίηση προς την Ελλάδα να μην εκλεγούν "ακραίες δυνάμεις". Δήλωσε ότι θα προτιμούσε "οικεία πρόσωπα"



Αίσθηση προκαλεί η ωμή παρέμβαση του προέδρου της Κομισιόν στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης της προεδρικής εκλογής, που έφερε το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών σε πρώτο πλάνο.


Η παρέμβαση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, που διοργάνωσε η αυστριακή δημόσια τηλεόραση, μαζί με τον EuObserver και άλλους δημοσιογράφους από τις Βρυξέλλες.

Μεταξύ άλλων, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε πως: "οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την ευρωζώνη".

Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως "ακραία δύναμη", ο κ. Γιούνκερ, απάντησε πως θα ήθελε η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών.

"Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα", δήλωσε ο κ. Γιούνκερ, κάνοντας προφανή αναφορά, όπως σχολιάζει ο EuObserver, στον κ. Σταύρο Δήμα. 
 
 
 
πηγη: news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *